Drie voordelen van werken in seafood

Volgens productiemedewerker Antina Woord

Een baan in de vis heeft veel verschillende voordelen, vertelt Antina. Ze werkt als productiemedewerker en heeft flink wat kunnen sparen in de vis. ,,Ik ben erg tevreden met wat ik verdien. Pas geleden ben ik getrouwd en daar heb ik lekker voor kunnen sparen met mijn huidige baan. Maar bovenal is het ook altijd erg gezellig tijdens het werk en heb ik er verschillende moas aan over gehouden.’’

Naast een goed loon en een gezellig werksfeer, welke voordelen heeft werken in de vis nog meer?

#1 Relaxte werktijden

,,Ik werk tot 3 uur ’s middags. Zo ben ik elke dag dus lekker vroeg klaar en heb ik de hele middag nog voor mezelf. Op vrijdag werken we zelfs tot 1 uur, zodat je heerlijk vroeg weekend hebt.

#2 Lekker dichtbij

De wekker staat daarentegen dan wel weer wat vroeg voor Antina. ,,Om zeven uur beginnen we. Dat betekent dat mijn wekker ook zo laat mogelijk staat. Ik heb ’s morgens echt moeite met opstaan. Het liefst snooze ik tot het laatste moment en spring ik snel op mijn fiets. Ik vind het fantastisch dat mijn werk zo lekker dichtbij is en ik het op de fiets afkan.’’

#3 In het weekend ben je dan ook écht vrij

,,Een paar van mijn moas werken in de zorg en moeten in het weekend vaak werken. Als je werkt in de vis, dan ben je na je werk wel echt klaar. Het werk is ook heel relaxed en neem ik mijn werk niet mee naar huis, zodat je thuis nog telefoontjes moet plegen of dingen af moet maken. Je legt je spullen neer en hebt op vrijdagmiddag om 1 uur weekend. Ik vind het heerlijk. ’’

Deel dit bericht: