Van samen werken in het productieproces, naar samen achter de balie.

Jannie en Bonny, twee collega’s met meer dan 10 jaar ervaring bij Lerøy Seafood, begonnen hun loopbaan in het productieproces. Maar nu kun je ze allebei achter de balie van de hoofdvestiging vinden. Ze besloten de sprong te wagen en te ontdekken welke andere mogelijkheden er waren bij Lerøy.

In eerste instantie was het Jannie die haar ambitie uitsprak om op kantoor te werken als secretaresse. Na een paar gesprekken was iedereen enthousiast, en zo werd Jannie het nieuwe visitekaartje van Lerøy.

Bonny, die op dat moment nog met zwangerschapsverlof was maar nog steeds in het productieproces werkte, voelde zich eigenlijk wel op haar plek. Toen er een extra plekje vrijkwam in de functie van secretaresse, begon Bonny na te denken en dacht “een gesprek kan nooit kwaad.” Zo ging ook Bonny aan de slag als secretaresse.

Samen zorgen ze ervoor dat elke gast die Lerøy binnenkomt een warm welkom krijgt en naar de juiste persoon wordt begeleid. Het takenpakket is zeer divers en elke dag is anders. Beide dames hebben het ontzettend naar hun zin en zijn blij met de doorgroeimogelijkheden die Lerøy biedt.

Bron: Leroy Seafood Netherlands LinkedIn – geplaatst met toestemming.

Deel dit bericht: