Archieven Academy

Academy

Technische dienst

Al die machines, heftrucks en roldeuren moeten natuurlijk ieder moment van de dag goed functioneren. Daar kom jij om de hoek kijken! Jij beschikt over twee rechterhanden en hebt een technische opleiding op MBO of HBO afgerond. Daardoor weet jij alle ins en outs van machineonderhoud. Weet je iets niet? Dan zoek je uit hoe het wel moet of schakel je de juiste mensen in. Jij bent het gezicht van onze technische dienst!

Retailmanager

De seafoodindustrie gaat om het bedienen van de retailmarkt. In deze markt worden de eindproducten geconsumeerd en als ingrediënt gebruikt. Als retailmanager zorgt jij voor de juiste doelstellingen richting deze retailmarkt, je zorgt dat jullie eindproduct er uitspringt in de schappen of op het bord. Het eindproduct wordt een succes door jouw presentatie en positionering!

Kwaliteitsmanager

Wanneer een industrie draait om verse producten en ingrediënten is kwaliteit en veiligheid ontzettend belangrijk. Als kwaliteitsmanager in seafood zorg je ervoor dat het productieproces volgens de gestelde regels gebeurt, test je samples en controleer je de hygiëne van de onderneming. Verantwoordelijk en mooi werk!

(Vrachtwagen)Chauffeur

Zonder jou komt die vis nergens. Chauffeurs zijn onmisbaar in de seafoodindustrie. Het is een van de meest gevarieerde banen als het gaat om afstand. Van een paar kilometer rijden naar een vriesbedrijf naar wekelijkse ritten naar Italië, Marokko of Spanje! Stap jij in?

Fileerder

Een baan met het mes op tafel 😉. Je gaat in deze functie bezig met het fileren van verse vis. Dit proces is ontzettend belangrijk om de overheerlijke seafoodproducten te maken voor ze in de supermarkt of het restaurant verschijnen. Fileren kan met behulp van machines, maar ook ambachtelijk gebeuren!

Oplegger

Helemaal aan het begin van het productieproces in seafood staat de oplegger. De naam van de functie zegt het al. Jij plaatst de grondstoffen op de lopende band zodat ze bij de productielijnen terecht komen. Een leuke baan in een gezellig team!

Heftruckchauffeur

In de seafoodindustrie werk je met duizelingwekkende aantallen eindproducten. Deze moeten regelmatig verplaatst worden van productielijn naar opslag of transport. Jij zorgt ervoor dat de lijnen voorzien worden van verse vis en de eindproducten naar de opslag of vrachtwagen gaan.

Chef operator

Een bedrijf presteert zo goed als zijn personeel en daar kom jij om de hoek kijken. Als chef geef je leiding aan een productielijn en zorg je dat het werk zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. Je motiveert, stuurt aan en helpt waar nodig een handje mee!

Machine operator

In de moderne seafoodindustrie kan je er niet omheen, werken met machines. Als machine operator bedien je een van deze machines om zo efficiënt mogelijk de lekkerste visproducten te maken.

Productiemedewerker

De mouwen opstropen en gaan. Zo zou je productiemedewerker kunnen omschrijven. Het is fysiek werk, maar je krijgt een mooie beloning en werkt in een gezellig team. Inpakken, paneren, fileren, opleggen of aan de slag in de expeditie, iedere week kan anders zijn!