Tim Coronel op bezoek bij Neerlandia

Tijdens een ondernemersontbijt in november vorig jaar deelde autocoureur Tim Coronel zijn wens om een visbedrijf in werking te zien. Nog voor hij zijn presentatie had afgerond, ontving hij een uitnodiging van Jan van Klaveren, bedrijfsadviseur bij Neerlandia.

De contactgegevens werden uitgewisseld en vorige week woensdag was het zover: Coronel kreeg een rondleiding door het visbedrijf. Na een informele ontvangst, waarbij koffie en gebak werden geserveerd, kreeg de coureur zelfs de kans om zelf vis te fileren. “Dat ging op z’n Urkers: ‘Hier zijn je handschoenen, schik effen op jelui’,” aldus Van Klaveren. Hij merkte op dat de medewerkers Coronel meteen welkom lieten voelen, alsof hij een van hen was.

Na het bedrijfsbezoek volgde een rondleiding door het Oude Dorp, afgesloten met een lunch bij restaurant De Boet. Coronel was onder de indruk van het familiebedrijf en benadrukte dat hij nog nooit zo’n bedrijf had gezien. Als aandenken ontving hij een exemplaar van het boek ‘De Urker vloot van toen’ en een vers stuk zalm.

Deel dit bericht: