Visscher Seafood Group breidt uit in Azië

Visscher Seafood Group kondigt de oprichting van een nieuw verkoopkantoor in Azië aan om de groeiende markt voor zijn zalmproducten daar verder te ontwikkelen.

Rutger, recent aangesteld als Directeur Business Development, zal de groei van VAP (Value-Added Products) verkoop in Azië leiden voor Visscher Seafood Group. Hij verteld: “Ik ben zeer dankbaar voor het vertrouwen dat in mij is gesteld om de VAP-verkoop naar Azië te ontwikkelen binnen deze invloedrijke organisatie. Ik kijk ernaar uit om samen met het team onze klanten in deze veelbelovende regio te ondersteunen.” Met twee masterdiploma’s van de VU Amsterdam en een achtergrond in de luchtvaartsector, brengt Rutger een uitgebreid netwerk en diepgaande expertise in Aziatische zeevruchtleveringsketens met zich mee.

Daarnaast zal Yumei Xie de functie van verkoopvertegenwoordiger in China vervullen. Xie, afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool, heeft aanzienlijke ervaring in de export van verse goederen van Europa naar China, waardoor zij uitstekend is uitgerust om de groei van het bedrijf in deze belangrijke regio te ondersteunen. Zowel Rutger als Xie zullen gevestigd zijn in Azië om de best mogelijke service voor de klanten van Visscher Seafood Group te waarborgen.

Deel dit bericht: