Vierde generatie stapt in bij Diepvries Urk

De familie Van Veen uit Urk heeft de vierde generatie aan boord gehaald om Diepvries Urk voort te zetten. De huidige eigenaren van het bedrijf, Riekelt en Carlien, hebben daarmee hun droom kunnen realiseren: het behouden van het erfgoed van het bedrijf en het voortzetten van de familietraditie.

Diepvries Urk is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar bestaat. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie en verdere verwerking van vis- en voedingsproducten. In de loop der jaren heeft het bedrijf bewezen een betrouwbare partner te zijn voor de vis- en voedingsindustrie.

De vierde generatie, bestaande uit Hendrik, Pieter en Cees van Veen, zal hun verantwoordelijkheden onderling verdelen. Hendrik zal de dagelijkse leiding op zich nemen, samen met het managementteam, en zal zich voornamelijk richten op de verkoop van de diensten van Diepvries Urk.

Cees en Pieter zullen in hun huidige functies blijven. De vierde generatie heeft veel nieuwe ideeën voor het bedrijf, waaronder het verhogen van de productie, het verbeteren van de productkwaliteit en het creëren van meer opslagruimte.

De familie Van Veen is trots dat de vierde generatie, samen met het management en het personeel, het familiebedrijf voortzet.

Deel dit bericht: