Grote opkomst voor jaarlijkse Urk Seafood Party

Bijna tweehonderd mensen verzamelden zich donderdagmiddag op het terras van restaurant De Boet voor de jaarlijkse Seafood Party, georganiseerd door BedrijvenKring Urk en ondersteund door Urk Seafood. Met het zonnige weer was het terras de ideale locatie om bij te praten onder het genot van heerlijke visgerechten, drankjes en livemuziek van Joop de Zanger.

De vis werd gratis beschikbaar gesteld door de vissector en Cees Kramer, eigenaar van De Boet, verzorgde een mix van diverse visproducten die op Urk verhandeld worden.

Rein Brands, een van de organisatoren, blikte tevreden terug op het evenement: “We kijken met enorm veel trots en plezier terug op de Seafood Party. Iedereen was laaiend enthousiast, ik heb veel leuke reacties gehad. Ook leuk om de interesse vanuit de provincie te zien. Dit jaar zaten we wel aan onze max qua capaciteit. Voor volgend jaar gaan we nadenken hoe we het nóg groter kunnen maken.”

De Seafood Party is uitgegroeid tot een belangrijk evenement op Urk, dat mensen samenbrengt en de lokale visindustrie viert.

Deel dit bericht: