Visscher Seafood gebruikt Ai-techniek!

In een video laat Visscher Seafood weten dat ze in de afgelopen twaalf maanden gebruik hebben gemaakt van het nieuwe product Rapid Vision, waarbij met AI-technologie videobeelden van de zalmlijnen worden geanalyseerd. Dat zorgt ervoor dat fouten in de productie automatisch worden gedetecteerd en de kwaliteit van de eindproducten nog beter wordt!

Het AI-gestuurde systeem herkent productafwijkingen in real-time, biedt volledige traceerbaarheid en optimaliseert de productieprocessen van Visscher Seafood. Deze baanbrekende technologie heeft al een grote impact gehad op de kwaliteitscontrole, waardoor nog hogere standaarden kunnen worden gegarandeerd.

Zelfs met hoge niveaus van automatisering blijft zalm een natuurlijk product, wat betekent dat defecten zoals bloedvlekken, melanine of kraakbeen kunnen voorkomen. RapiD Vision detecteert deze automatisch en biedt volledige traceerbaarheid tot aan de kweker. Dit stelt Visscher Seafood in staat om:

  • Data te gebruiken voor prijs- en claimbesprekingen met leveranciers.
  • Betere inkoopbeslissingen te nemen.
  • Productbestemmingen te automatiseren op basis van vroege defectdetectie, wat de waarde voor leveranciers, productie en klanten maximaliseert.

Bekijk de video waarin CEO Tim Brouwer laat zien wat Rapid Vision betekent voor Visscher Seafood hieronder:

Deel dit bericht: