Urk Seafood Handelsmissie Dagjournaal

Urk Seafood heeft tijdens de handelsmissie naar de Pacific North West een speciaal videodagjournaal online. Dit dagjournaal, geproduceerd in samenwerking met mediabedrijf GBU – SPIKKER – KIEK, documenteert onze ervaringen en de belangrijkste momenten van de missie. Het biedt een uniek kijkje achter de schermen van onze reis en laat de interacties zien tussen ons als Urker ondernemers en onze Amerikaanse tegenhangers.

Elke dag brengen we een nieuwe aflevering uit via onze kanalen, waarin we hoogtepunten vastleggen zoals de besprekingen in Seattle met vertegenwoordigers van de Alaska Pollock-industrie en onze bezoeken aan innovatieve visverwerkingsbedrijven in Oregon. Door middel van interviews met delegatieleden, waaronder vertegenwoordigers van Dayseaday, Seafood Connection en andere prominente bedrijven, delen we waardevolle inzichten in de zakelijke strategieën, innovaties en inspiraties die we tijdens deze missie opdoen.

De eerste aflevering is hieronder te bekijken. Op het YouTube kanaal van Urk Seafood vindt u de volgende afleveringen terug.

Deel dit bericht: